DISSENY WEB: copdull.net

COLLA GEGANTERA D’ALMOSTER: Carrer de la Font, 20 · 43393 ALMOSTER · gegantsalmoster@gegantsalmoster.cat

Segueix-nos al facebook

Patrocinadors

Història

Masdeu & Pont · Copdull.net · El Rebost · Signo · Ajuntament d’Almoster · Mobles Perpiña · Aula · Miquel Àngel Fort

El Miquel i l’Àgata, una obra de Manel Llauradó

L’estrena dels ‘Gegants d’Almoster’, el 27 de juliol de 2008, va comportar la creació d’un grup d’amigues i amics del poble i de localitats veïnes sensibilitzats per tot allò que representa la cultura popular catalana, i més en concret pel món geganter. Actualment ja són prop de 30 els companys que viuen intensament assajos, reunions, sortides, trobades... sempre al costat del Miquel i l’Ágata, una creació de Manel Llauradó que esdeven -perdoneu la immodèstia- l’atracció de seguidors d’arreu de Catalunya. A la Colla n’hi ha que fan ballar els gegants, n’hi ha que tenen cura de la seva integritat i n’hi ha que fan costat als geganters. Tots són benvinguts. Si vols formar part de la Colla Gegantera, només cal que ens ho comuniquis.


Més de 20 membres amb molta il·lusió

Després de dos anys voltant per tot arreu amb el Miquel i l’Àgata hem millorat com a colla. Els portadors tenen més classe al ballar, els membres dels Gegants d’Almoster hem estrenat indumentària nova: una samarreta verda amb el logo dels Gegants, pantalons blancs i sabates blanques. Ara estem pensant que és el pròxim que podrem fer... esperem que d’aquí poc hi hagin sorpreses...


Durant el 2010, l’entittat ha augmentat el nombre de ‘petits’ i ‘petites’

En el 3 any de l’existència del Miquel i l’Àgata, un gran nombre de canalla ha volgut entrar a la colla i participar en els actes. Alguns ja s’interessen per poder portar els gegants i alguns altres en tocar algun instrument.


Apareix la Canaleta.

El 23 de juliol de 2012, es va estrenar la Canaleta, la vaqueta de la colla. Aquest element va ser creat pel mateix escultor que va fer al Miquel i a l’Àgata.


2012, any de celebració.

La Colla Gegantera d’Almoster, celebra 5 anys duran el 2012. Un any on els membres de l’entitat organitzen un seguit d’activitats per conmemorar aquesta data tan especial.

Socis.html